Vi har väldigt stor kunskap när det kommer till finishjobb! Vi rekondar båtar, bilar och andra fordon dagligen och har lång erfarenhet när det kommer till att rekonda fordon. Vi jobbar enbart med proffsprodukter ifrån Riwax, 3M och Smartab och besitter alla maskiner och produkter som behövs för att göra ett bra jobb

Våra tjänster: 

  • Polering & försegling
  • Teakarbeten
  • Invändig rekond 

 

Polering och försegling. 

När vi ska polera och försegla en båt så ser vi alltid till att båten är avfettad och nytvättad. Det första vi gör är att maskera allt trä, gummilister och andra delar som inte får ta skada under arbetet. I vissa fall räcker det inte med enbart polering, är båten väldigt oxiderad så kan man i vissa fall behöva våtslipa innan själva masinpoleringen kan börja. Är gelcoaten väldigt sliten så kan vi spruta vissa delar av båten med ny topcoat som vi blandar till med rätt nyans. 

            

 

Teak rekond

Vi har god kunskap när det kommer till teakdäck, vi tvättar, slipar, nåtar, oljar och monterar ny teak om så behövs. Vi kan erbjuda både riktig teak samt flexiteak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invändig rekond. 

Vi tvättar och rekondar fordon invändigt. Vi har alla sorters maskiner och redskap som behövs för ett proffsigt jobb när det kommer till textil, vinyl, läder, alcantara, trä m.m. Vår luftrenare är väldigt effektiv och dödar dålig lukt som satt sig i textilen invändigt i båtar.