FPT marinmotorer

Allmänt om Fiat Powertrain technologies

FPT har motorer i storlekarna från 20 hk i 4000-serien upp till 825 hk i C-serien. FPT erbjuder ett komplett sortiment av marinmotorer som kännetecknas av kvalitet, fantastiska funktioner och applikationer av mångsidighet . FPT har en stor konkurrenskraft som delas av alla motorer tack vare höga specifika effekter och höga vridmoment vid låga varvtal. Det backas även upp av en drastisk minskning av buller och vibrationer som har lyckas skapa känslan av kraftfulla men mycket lugna turer.
Låga avgasutsläpp och bullernivåer har även det säkerställts utan att påverka prestandan på maskinerna.
Tack vare kunskapen och erfarenheten hos FPT  så har man lyckats skapa ett kompakt och lätt paket med en unik design och med låg volym / effekt och vikt förhållande , och som ger din båt överlägen effekt. FPTs marina motorer är också väldigt enkla att montera och installera i båten.

Med över 2.9 miljoner sålda motorer och 2.4 miljoner sålda transmissioner årligen räknas Fiat Powertrain Technologies som en av världens största motortillverkare.

 

 FPTs populäraste motor – S30 230hk

FPT S30 finns i tre olika storlekar, 169 kW (230 HP), 129 kW (175.5 HP), 85 kW (115.6 HP) och kan levereras som både drevmotor och backslagsmotor. Som drevmotor kan man ansluta både Mercruiser Bravo drev samt Volvo Pentas 280, 290 drev samt SX / DPS -M & A drev. Färdiga paket i drevutförande finns färdiga för leverans.

 

Läs mer om FPTs motorer:

 

Kontaktperson Motorer

Peter Rasmussen

Telefon: 021-28050
E-post: info@mmsab.se